Számunkra ezt jelenti a slow dentistry fogalma

Számunkra ezt jelenti a slow dentistry fogalma

BIZALOM

Fontos számunkra az orvos és beteg közötti bizalmi kapcsolat. Nálunk mindig a páciens az első. A látogatások alkalmával kivétel nélkül fájdalommentes és maximálisan alapos kezelést biztosítunk, legyen szó több hónapon át tartó kezelés sorozat egyikéről vagy akár csak a félévenkénti kontrollról.

INFORMÁLTSÁG

Az idő fontos tényező. Hogy részletesen tájékoztassunk az első találkozótól kezdve az utolsó kontrollig, ahhoz elegendő idő ráfordítása szükséges. Minden kezelésre ezen tényezőket figyelembe véve foglaljuk időpontjaidat. Az esetlegesen felmerülő kérdésekkel is bátran fordulj hozzánk elérhetőségeink bármelyikén.

PREVENCIÓ

Megelőzés mindenek előtt! Ezért elengedhetetlen a fogorvos és a dentálhigiénikus állandó közreműködése. Ennek köszönhetően mi elindítuk egy úton, ami egészségi állapotod javulásához vezet, a helyes szájápolási rutintól kezdve egészen a pótlások hosszútávú megőrzéséig.

PRECÍZIÓ

A legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelőnkben a legmodernebb anyagokkal dolgozunk. A tökéletes munkához elengedhetetlen a lupe, a mikroszkóp és a lézer használata. Azonban a legfontosabb mégis az, hogy igényes és időtálló munkát csak több éves tapasztalattal és az elegendő idő ráfordításával lehet készíteni.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG


Fogászatunk ökológiai lábnyomát legjobban a mértékletességgel lehet csökkenteni, ezért a megfelelő fogászati prevenció mindennél fontosabb. A környezettudatos prevenció iránti elszántságunkat pedig az erre irányuló Tudatos Szájápolás továbbképzésen való részvételünkkel tudjuk alátámasztani. A továbbképzésnek köszönhetően a lehető legnagyobb szakértelemmel adjunk tovább pácienseinknek az ott tanultakat.